Natuurhuisje.nl: leuke vakantiehuisjes voor wandelaars

 

Natuurhuisje is een jong en innovatief bedrijf. De ontwikkelaars van het concept zijn gepassioneerde vogelaars. Tijdens hun zoektocht op het internet kwamen zij erachter dat er geen plek is waar vakantiehuizen worden aangeboden die in een natuurrijke omgeving staan. Dat is de reden dat wij in 2009 Natuurhuisje hebben opgezet. En niet zonder resultaat! Steeds meer mensen willen onthaasten in de natuur. Dat heeft ertoe geleid dat wij inmiddels voor ruim 1000 huiseigenaren bemiddelen. De vakantiehuisjes zijn gesitueerd over heel Europa.

Wandelen in de natuur

Omdat alle vakantiehuisjes op Natuurhuisje in een natuurrijke omgeving staan, zijn ze uitermate geschikt voor wandelaars. De meeste huisjes hebben wandelroutes in het huisje liggen of de eigenaar weet u de juiste wandelingen aan te wijzen. Het is mogelijk om tijdens uw verblijf in een natuurhuisje zelf de wandelingen te maken. U kunt wandelen in onder andere Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Italiƫ, Spanje en Portugal.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Natuurhuisje.nl of tips voor wandelingen in de buurt van natuurhuisjes neemt u dan even contact op met wandeltips of natuurhuisje. Wij helpen u graag verder!