11e WishWalk gaat van start tijdens de Nijmeegse vierdaagse

 

Tientallen fanatieke wandelaars staan dinsdag 16 juli aan de start van ’s wereld grootste wandelevenement, de Nijmeegse Vierdaagse, om gesponsord voor Make-A-Wish Nederland de 11e WishWalk te lopen. Make-A-Wish Nederland vervulde de afgelopen jaren dankzij de opbrengsten van de WishWalk maar liefst 64 wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De WishWalkers lieten deze kinderen door hun eigen sportieve prestatie geen patiënt maar weer kind zijn en gaven hen kracht en energie voor de toekomst.

groep-wishwalkers-1

Foto van enkele WishWalkers 2012 in Malden

 

Inschrijving is gestart

WishWalkers moeten in het bezit zijn van een startbewijs van de Nijmeegse Vierdaagse om deel te nemen aan de WishWalk. Ik hoop dat we dit jaar weer met veel man aan de start staan en de finish gezamenlijk zullen bereiken.

 

 

Voor meer informatie kijk op www.wishwalk.nl